Πατέρας πεθαίνει ξαφνικά. Τότε μία μέρα η μητέρα και ο γιος του βρίσκουν ένα μυστηριώδες δώρο στον τάφο του. Δείτε τι ήταν! - Famatzore.com
video Παράξενα

Πατέρας πεθαίνει ξαφνικά. Τότε μία μέρα η μητέρα και ο γιος του βρίσκουν ένα μυστηριώδες δώρο στον τάφο του. Δείτε τι ήταν!

Loading...

Όταν ο Cody Wells ήταν 23 ετών, το αυτοκίνητο του βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε ένα δέντρο, τότε σκοτώθηκε. Ο Cody ήταν αστυνομικός και είχε προγραμματίσει τον γάμο του. Η Danielle, η αρραβωνιαστικιά του Cody και ο Cody είχαν ένα αγοράκι 2 ετών. Η Danielle θα πήγαινε κάθε μέρα τον γιο της στο νεκροταφείο για να επισκέπτεται τον πατέρα του. 

8 μήνες μετά το δυστύχημα, ο Braxton, ο γιός τους και η Danielle έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ένα δώρο, να βρίσκεται στον τάφο του Cody. Ήταν Χριστούγεννα, και η μητέρα με τον γιο πήγαν στο νεκροταφείο όπως κάθε μέρα. Ο Braxton ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που νόμιζε ότι ο πατέρας του, του πήρε δώρο και το πήρε τρέχοντας. Ως λογικοί ενήλικες, γνωρίζουμε ότι δεν θα μπορούσε η Danielle να βάλει το δώρο εκεί.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ποίος ήταν ο μυστηριώδης Άγιος Βασίλης. Πάρτε χαρτομάντηλα, ίσως τα χρειαστείτε.

Credits: Relayhero.com

Επεξεργασία-Μετάφραση: Famatzore.com

 

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!