Ινδοί γονείς με 4 κορίτσια σκότωσαν την κόρη του γείτονα ως θυσία για να κάνουν γιο - Famatzore.com
Κόσμος Παράξενα

Ινδοί γονείς με 4 κορίτσια σκότωσαν την κόρη του γείτονα ως θυσία για να κάνουν γιο

Loading...

Ένα ζευγάρι ινδών ήταν απελπισμένο για έναν γιο, αφού είχαν ήδη τέσσερις κόρες. Δολοφόνησαν ένα κορίτσι πιστεύοντας ότι η «θυσία» αυτή θα τους φέρει ένα αγόρι.

Ο Σατίς Σινγκ, 35 ετών, και η σύζυγός του Ναμιτά, 30 ετών, απήγαγαν την τετράχρονη κόρη του γείτονα, της έκοψαν το χέρι, το πόδι και το αυτί προτού κόψουν και το λαιμό της. Το ζευγάρι, από το Σαχαρανπούρ, Ούταρ Πραντές, λέγεται ότι ήταν απελπισμένο να κάνει ένα αγόρι, αφού ο μοναδικός γιος τους πέθανε όταν ήταν μόλις 18 μηνών.

Ο Σάτις Σινγκ, 35 ετών, απεικονίζεται δεξιά, και η σύζυγός του Ναμιτά, 30, απήγαγαν το τεσσάρων χρονών κορίτσι με το όνομα Αξιτά, έκοψαν το χέρι της, το πόδι της και το αυτί της πριν κόψουν το λαιμό της

Μετά τον ακρωτηριασμό και τη δολοφονία του μικρού κοριτσιού, το ζευγάρι άφησε τον σωρό της σε ένα μέρος κοντά στο σπίτι της, όπου τελικά τον βρήκε ο πατέρας της

Απογοητευμένοι που «επιβαρύνθηκαν» με τέσσερις κόρες, οι Σινγκς επισκέφθηκαν έναν πνευματικό ιατρό και εξορκιστή, τον 50χρονο Βριξ Παλ, ο οποίος φέρεται να τους συμβούλευσε να «θυσιάσουν» ένα κορίτσι για να τους δοθεί ένας υγιής γιος.

Το ζευγάρι ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα της κυρίας Σινγκ, τον Καμπούλ Σινγκ, 60 ετών, και το τρίο απήγαγε την τετράχρονη κόρη Αξίτα, την 1η Οκτωβρίου. Ο κ. Σινγκ έκανε ένα φρικιαστικό τελετουργικό στο κοριτσάκι, κόβοντας της το ένα χέρι, το πόδι και το αυτί, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Τελικά την σκότωσε κόβοντας τον λαιμό της με ένα τεράστιο μαχαίρι, σύμφωνα με μια αναφορά της αστυνομίας.

Αν σου άρεσε το άρθρο μπορείς να το κάνεις like η να το κοινοποιήσεις η να μας γράψεις την γνώμη σου. Θα χαρούμε να δούμε κάτι από εσένα!